TERMOGRAFI gör det möjligt att "se" smärtan på hästen.

D.I.T.I. (Digitla Infrared Thermal Imaging) är en mycket bra metod som finns tillgänglig för att tidigt upptäcka skador på muskuloskeletal- och neurologiska systemet.

Hältbedömning och skadeförebyggande rutin kontroller.

Du kan nu SE hältor som härrör från bogen, ryggen, sacroiliacaleden, korset etc. men naturligtvis även senskador och ledåkommor i benen. Detta är möjligt utan att röra hästen eller tillföra hästen något. Du kan även skilja på en inflammation el nervirritation/inklämning. Detta instrument gör att hästen inte längre bara är fyra ben i hältutredningar.

Oundvikligen kan mindre åkommor på hästen leda till mer permanenta skador om de ignoreras, inte identifieras eller behandlas på rätt sätt. Olyckligtvis för hästen och ägarens plånbok är många skador odiagnostiserade eller kan vara svåra att hitta med nuvarande undersöknings metoder. Fördelarna med Meditherm DITI är att du snabbt och enkelt kan få hela hästen scannad. Skador, områden under stress/smärtställen ses ofta på dessa bilder och de är ofta orsaken till problemet eller symtom av ett problem.

Har man gjort väsentliga investeringar i pengar, tid, ansträngningar, uppoffringar och känslor i hästen, är ditt mål att ha en smärtfri och glad häst, som presterar sitt bästa efter sin atletiska förmåga.
Att ha Meditherm D.I.T.I. tillgänglig som ett bedömnings instrument, är det näst bästa att ha, istället för en häst som kan tala om exakt vart det gör ont.

>>> Läs mer!>>>